Varför välja Rudbecksgymnasiet?

Frågar du skolans elever är svaret oftast att man har en bra kontakt med sina lärare och får det stöd man behöver för att lyckas i skolan.

Att skolan är lite mindre är något som Linus, som läser Ekonomi, tycker är bra. Linus bytte till Rudbecksgymnasiet efter en kortare tid på en större skola:

- Det är lugnare stämning, lättare att hitta och man känner fler personer. Lärarna ser en mer här, de bryr sig och lägger ner mer tid på varje elev.

Lisa, som läster Restaurang och livsmedel, instämmer:

- Det bästa är kontakten med lärarna och att man känner sig så trygg. Om något skulle hända så finns det lärare man har förtroende för som man känner att man skulle kunna prata med. Min klass är också bra, alla hänger ihop och ingen är utanför.

Läs mer om vad olika elever tycker om skolan och programmet de går under respektive programrubrik. Du hittar programmen under rubriken ”Utbildning”.

Kommunikatör
Miranda Bergsten