Välkommen till infocafé!

Funderar du på att välja till Rudbecksgymnasiet i höst? Har du fortfarande frågor som behöver få svar eller vill du bara kolla in skolan ytterligare en gång till innan du gör ditt val? Då är vårens infocafé kanske något för dig. Välkommen till en informationskväll där du får chans att ställa alla dina frågor.

Elever i årskurs 9 och föräldrar/vårdnadshavare är varmt välkomna för att, över en fika, sitta ner och prata kurser, program och allt annat ni funderar över. På plats finns såväl personal som elever och studie- och yrkesvägledare.
Ta chansen att räta ut de frågetecken du har. Kom till Vulcanön, hus A, torsdagen 23 januari, kl. 18.30-20.00.

Gymnasieelev för en dag

Kan du inte komma till infocaféet? Eller vill du träffa eleverna i sin vardag och på nära håll se hur det är att vara elev på Rudbecksgymnasiet? Då är du välkommen att bli gymnasieelev för en dag. Det innebär att du kommer hit under ett par timmar eller en dag och får möjlighet att träffa elever och lärare på programmet du vill veta mer om.

Mer information och anmälanlänk till annan webbplats

Studie- och yrkesvägledare
Linda Schultz