Välkommen att besöka oss!

Den 19 november kl. 18-20 är det Öppet Hus på Rudbecksgymnasiet. Men egentligen har vi öppet de flesta dagar: Du som är nyfiken är alltid välkommen att boka ett besök hos oss!

Ett besök på Rudbecksgymnasiet kan se ut på olika sätt. Det är du som avgör hur du vill lägga upp det. Vill du så kan du följa med en klass på ett visst program under en hel dag. Annars kan du vara med en stund eller följa klasser på olika program för att se vad som skiljer programmen åt.

När du besöker skolan träffar du lärare och elever på programmet du är intresserad av. Du får vara med på lektioner och kan känna efter om programmet passar dig.

Välkommen att höra av dig om du funderar på att komma på ett besök hos oss. Vill du inte komma själv kan du såklart ta med dig en kompis.

Studie- och yrkesvägledare
Patrik Clausén