RSS
Startsidan Rudbecksgymnasiet

UF gjorde foto-drömmen sann

- Hade jag inte haft UF som projektarbete hade jag aldrig vågat satsa på foto. Det är tufft att kasta sig in i företagsvärlden. Med hjälp av UF och fantastiska lärare på Rudbecksgymnasiet, har jag lärt mig massor, säger Julia.

Julia går sista året på Rudbecksgymnasiet och driver under året sitt UF-företag där hon fotograferar. För Julia har UF-året betytt att hon vågar satsa å sin dröm om att bli fotograf.

- Många tror kanske att UF är så mycket på låtsas, men det är det verkligen inte. Mitt företag går långt över förväntan och min omsättning är så stor så att jag den första april startar enskild firma. Jag har fullbokat med fotograferingar fram till juli, säger Julia.

Mässa 8-9 mars

Den 8-9 mars kommer UF-företag från hela Skaraborg att vara med på den regionala UF-mässan. Där kommer de att tävla i olika kategorier och mässan är såklart också öppen för allmänheten.

- Är man intresserad av att driva företag och vill testa UF så ska man definitivt läsa på Rudbecksgymnasiet. Skolan är väldigt drivande i företagande och det är tack vare mina fantastiska lärare och handledare jag har kommit såhär långt, säger Julia.

Tipsa andra

Ansvarig för sidan: Sanna Åsberg
Senast publicerad: 2016-01-26

Kontakt

UF-samordnare
Carin Tibell Ahlin
0502-60 63 55

Rudbecksgymnasiet    Vulcansväg 6    522 34 Tidaholm    0502 - 60 61 48