Studentfirande 2014

Studentfirande

Studenterna sjöng ordentligt på sin lyckliga dag och nu har alla Rudbecksstudenter 2014 sprungit ut!

Det firades för fullt när studenterna på Rudbecksgymnasiet var sin sista dag på skolan. I Bibliotekshuset fick många elever ta emot utmärkelser för allt från fina studieresultat till att man varit en bra kompis under sina år på skolan. Kören sjöng och rektor Daniel höll tal där han uppmuntrade alla att äta mer glass. Sedan var det dags att räkna ner...

Hela dagens firande går att läsa om på vår facebooksida där det uppdaterades flitigt under hela dagen. Det kommer också att gå att lyssna på skolavslutningen i efterhand på tidaholms närradio den 14 juni kl. 14, och kanske någon mer gång under sommaren.

Nu önskar vi alla elever som kommer tillbaka till oss till hösten ett riktigt bra lov. Till alla studenter säger vi bara: Lycka till i framtiden - vi vet att ni har det som krävs för att uppfylla era drömmar!

Miranda Bergsten