RSS
Startsidan Rudbecksgymnasiet

Sport på schemat - något för dig?

På Rudbecksgymnasiet kan du läsa med idrottsprofil på alla program. Vi erbjuder fotboll och innebandy samt specialutformade idrottsprofiler för dig som håller på med en individuell sport, till exempel boxning eller ridning.

När du läser med idrottsprofil har du träningar på schemat. Du får också åka med på träningsläger och större matcher och får hjälp att planera din egen träning. Vi har löpande kontakt med din klubb så att du får ut det mesta av ditt sportutövande.

Att läsa med idrottsprofil ger dig chansen att kombinera en utbildning på det programmet du vill med träning inom din sport. Du väljer också själv hur du vill läsa idrottsprofilen. Om du vill välja andra kurser som ditt individuella val så kan du läsa idrottsprofilen utöver dessa kurser. Du behöver alltså inte välja bort någonting för att kunna ha sport på schemat!

Att välja idrottsprofil

Vill du gå med idrottsprofil fotboll eller innebandy ska du söka det program du vill gå. Du kan läsa med idrottsprofil på alla program. Om du vill gå en specialutformad idrottsprofil så ta kontakt med oss så berättar vi mer och diskuterar om vi kan utforma en profil som uppfyller våra kvalitetskrav.

Klicka på bannern till höger för att läsa mer!

Tipsa andra

Ansvarig för sidan: Sanna Åsberg
Senast publicerad: 2016-01-26

Kontakt

Tränare
Patric Löfborg
0502-60 63 48

Rudbecksgymnasiet    Vulcansväg 6    522 34 Tidaholm    0502 - 60 61 48