Serverar på Elmia-mässa

Närproducerad ost och marmelad och annat smått och gott serveras i Tidaholms monter på mässan Subcontractor på Elmia i Jönköping. Elever från Restaurang och livsmedel står för servicen.

Som traditionen bjuder finns elever från Restaurang- och livsmedelsprogrammet på plats på Elmias mässa för underleverantörer inom industrin. På mässan har Tidaholms kommun en monter tillsammans med ett par lokala företag. Elevernas uppgift på mässan är att hålla fat och glas fyllda med godsakerna det bjuds på.

Att vara ute och prova på den här typen av arbete ger en försmak på arbetslivet som väntar eleverna. Att ta initiativ och ansvara för både en trevlig och hygienisk servering vid den här typen av tillställning är både en rolig upplevelse och en bra merit inför framtiden.

Kommunikatör
Miranda Bergsten