Ny hemsida!

Nu har Rudbecksgymnasiet äntligen fått en ny hemsida! Här hittar du information om alla skolans utbildningar, roliga projekt, intervjuer med elever och mycket annat! Inloggning till SchoolSoft och FirstClass hittar du under rubriken "Logga in" överst till höger.

Vill du ha ännu mer information om skolan är du givetvis välkommen att besöka oss.Du kan komma för att titta på hela skolan eller på det program som intresserar dig mest. Läs mer och boka ditt besök under rubriken "Om skolan". Passa också på att komma tilloss och kika när vi har Öppet Hus den 17 november kl. 11-13!

Inloggning för elever och vårdnadshavare

Inloggning till SchoolSoft och FirstClass hittar du under rubriken logga in. Klicka på respektive länk så kommer du till samma inloggningssidor som tidigare.

Christer Daggberg