Nyfiken på Rudbecksgymnasiet?

Rudbecksgymnasiet, höst

Under hösten kan du träffa lärare och elever från Rudbecksgymnasiet på mässor. Du är såklart också välommen att besöka oss om du vill!

Rudebcksgymnasiet är en mysig skola där du som elev alltid är viktigast. Här lär du känna dina lärare och får den hjälp du behöver. Men lita inte bara på att vi säger det - kom hit och prova själv!

Boka ditt studiebesök med vår SYV. Du kan komma och vara med på ett program en hel dag eller några timmar, eller varför inte pasa på att titta in på ett pra olika program för att se vad som passar dig bäst. Givetvis får du ta med en kompis om du vill.

Mässor vi är med på

Du kan också träffa representanter från Rudbecksgymnasiet på några av de mässor som arrangeras i Skaraborg. Vi kommer att delta på följande mässor:

• Hjo, Guldkroksskolan, 16/10
  • Tidaholm, Forsenskolan, 22/10