Nyfiken på Rudbecksgymnasiet?

Vi har alltid öppet för dig som vill besöka skolan! Funderar du på att söka ett program på Rudbecksgymnasiet är du varmt välkommen att följa med en klass några timmar eller en hel dag.

Under besöket träffar du lärare och elever och kan känna efter om Rudbecksgymnasiet är rätt skola för dig. Vi tar emot besök på samtliga program och du är välkommen att kontakta programsamordnaren för det program du är nyfiken på direkt, för att boka in ett besök.

Du kan också fylla i formuläret direkt här på hemsidan så kontaktar vi dig för att hitta en dag som passar. Om du väljer mellan två program kan du såklart vara en stund vardera på programmen.

Att komma och prova en dag på gymnasiet är ett tips som många av våra nuvarande elever ger dig som ska välja till gymnasiet.

Studie- och yrkesvägledare
Sofia Nilsdotter