Nedräkningen till studenten har börjat

Studenten närmar sig med stormsteg och för att fira detta ordnade elevrådet under onsdagen en sjukamp.
- Det är ganska exakt 50 dagar kvar till studenten och vi kände att Rudbeck behöver ett eget 50-dagars, likt man har på en del andra skolor. Det är roligt när det händer saker, det främjar gemenskapen bland eleverna, säger Emma Zöögling från elevrådet.

Lektionerna bröts på eftermiddagen för att ge eleverna tid att umgås innan skoltiden på Rudbeck är över. 7-kampen bestod av vattenballongskastning, plankpromenad, dragkamp, säckhoppning, tampongrace, snörträdning och tipspromenad.

Sammanlagt tävlade 21 lag i de olika grenarna, som var utspridda över Vulcanön, Smedjegatan, idrottshallen och Gamla torget.

- 50-dagars är ju egentligen för studenter, men vi låter alla elever på skolan vara med. Det blir roligare ju fler som deltar, säger Emma Zöögling.

Priset delades ut under eftermiddagen: Ära och berömmelse till vinnarna + fyra kilo godis!

Lina Karle
0502- 60 60 32