Mössa på!

Idag, måndag den 2 juni, tog våra studenter på sig mössorna! Utspringet är inte än på några dagar, men varför bara använda mössan en enda dag?

Carl har läst på Ekonomiprogrammet, men nu tar han snart studenten. På Carls mössa är det broderat hans för- och efternamn samt klasstillhörighet baktill. Han har ett blått band och sten.

- Mösspåtagningen var helt okej, vi sjöng studentsången och fick tog på oss studentmössan.

Att studenten närmar sig märks men några saker är det kvar att göra. Carl har drivit UF-företag sista året på ekonomiprogrammet och det ska avslutas nu.

- Vi ska göra klart UF-företagets årsredovisning och leverera beställningarna. Multibrädan UF har några multibrädor kvar för den som vill beställa: Först till kvarn gäller! säger han.

Idag börjar vi nedräkningen på Rudbecksgymnasiet, bara 11 dagar kvar till examen och studenten!

Miranda Bergsten