Julavslutning på Rudbeck

Granen var klädd och julglittret lyste upp bibliotekets stora sal. Där hade alla skolans elever samlats för den traditionella julavslutningen.

Det blev en stämningsfull stund - med tal, sång, prisutdelning och önskningar om en lugn och fridfull helg.

Rektorerna inledde avslutningen med att summera terminen som gått.

- Tillsammans med lärare och övrig personal har ni lagt ner ett fantastiskt jobb under den här tiden, säger Christer Daggberg, rektor till eleverna.

Priser till framstående elever

Stunden i bibliotekssalen innehöll även en hel del sång, från såväl elever som från personalkören. Det delades också ut en hel del priser. Traditionskommittén delade ut priser till Årets kompis, Årets svärmorsdröm (både kill- och tjejkategori) och till fyra av de sju små dvärgarna - Kloker, Glader, Trötter och Toker.

Korade Lussevolleybollvinnare

På traditionsenligt vis hade också julavslutningsdagen på Rudbecksgymnasiet inletts med semifinal och final i Lussevolleybollturneringen. Segrande
lag blev EKSA11 Killarna, vilka givetvis också fick sitt pris under avslutningen i biblioteket. Även andra Lussepris delades ut: Bäst utklädda kille, bäst utklädda tjej och bäst utklätt lag, vilket blev Esteterna.

Kommunikatör

Lina Karle