Johanna gjorde snyggaste festdukningen

I helgen gjorde tre elever från Restaurang- och livsmedelsprogrammet upp om vem som gjort den snyggaste dukningen på Fest- och bröllopsmässan i Tidaholm. Vann gjorde Johanna Gustavsson med en romantisk bröllopsdukning.

Spänningen var på topp innan mässan när eleverna förberedde sina dukningar. Det blev tre mycket olika dukningar. En elev valde det mer romantiska med rosor och guldkant, en fräscht vårgrönt och en använde rosa toner.

- Många som besökte mässan passade på att fota dukningarna, så det kommer nog att hämtas en hel del inspiration härifrån, säger läraren Camilla som var med på mässan.

När rösterna var räknade var det Johanna, med den romantiskt röda dukningen som vann tävlingen och priset: En studentfotografering.

Camilla Hjelm