Info-café 22 januari 18.30-20

Har du frågor inför gymnasievalet? Välkommen till en informationskväll där du får chans att ställa alla dina frågor.

Elever i årskurs 9 samt målsmän är varmt välkomna för att, över en fika, sitta ner och prata kurser, program och allt annat ni funderar över. På plats finns representanter för alla skolans nationella program samt studie och yrkesvägledare.

Ta chansen att räta ut de frågetecken du har: Kom till Vulcanön, hus A, tisdag den 22 januari mellan klockan 18.30 och 20.

Gymnasieelev för en dag

Vill du prova på hur det är att vara elev på Rudbecksgymnasiet är du välkommen hit under ett par timmar eller en dag. Du träffar elever och lärare på programmet du vill veta mer om och kan känna efter om det passar dig. Läs mer om erbjudandet genom att klicka på bannern till höger.

Studie- och yrkesvägledare
Sofia Nilsdotter