Industritekniska reser till USA

Nu finns all anledning för elever på Industritekniska programmet att fira. Till våren kommer de nämligen att få resa till USA.

- Vi kommer att vara där en dryg vecka och hinna med allt från studiebesök på Volvo Powertrain till guidad tur på Harley Davidsonfabriken i York. Eventuellt kommer vi också att ta en tur in till New York, sammanfattar en nöjd Kjell Claesson, programsamordnare.

Studieresans innehåll är ännu inte helt spikad, utan planeringen inför resan är tänkt ska ingå i elevernas studietid. Resan kommer att vara teknikinriktad och premiärtur blir under våren 2014.

- Men det är en återkommande resa. Alla elever som går på Industritekniska kommer att få den här möjligheten framöver. Det ingår i programmet, förtydligar Kjell Claesson.

Kjell Claesson