God jul önskar vi på Rudbecksgymnasiet

Torsdag den 20:e december firade elever och lärare skolavslutning. Det var final i volleybollturneringen och samling i bibliotekshuset.

I finalmatchen i volleyboll möttes ett elevlag och lärarlaget och efter en jämn start drog lärarna ifrån och vann till slut. Nästa år blir det därför upp till bevis - visst ska väl ungdomar kunna besegra ett gäng lärare, eller?

Under samlingen i bibliotekshuset bjöd kören och solosångare på skönsång och lärarkören framförde ett julmedley. Priser från volleybollen delades ut och traditionskommittén delade ut priser till elever som utmärkt sig som särskilt bra kompisar, väldigt glada eller som typiska "svärmorsdrömmar".

Vi tackar för en bra start på läsåret och önskar alla elever och lärare ett bra och vilsamt jullov!

Se mer från avslutningen:

Kommunikatör
Miranda Bergsten