Full fart när åttor besökte Rudbeck

Åk 8 på besök på Rudbeck

I veckan fick Rudbecksgymnasiet besök av grundskolans åk 8, som under en förmiddag fick testa hur det är att plugga på gymnasiet. Dagen bjöd bland annat på labb i kemisalen, diskutioner om etik- och moralfrågor på samhäll och blodtrycksprov på vård- och omsorg.

Alla elever hade valt var sina tre program att besöka. Syftet med besöket är att visa grundskoleleverna hur studier på gymnasiet ser ut och vilka program som finns att välja mellan.

Infocafé

Senare på kvällen höll sedan Rudbecksgymnasiet ett av sina årliga infocaféer, där det finns möjlighet för dig som är intresserad av att bli elev på Rudbecksgymnasiet att ställa alla de frågor du har till lärare och elever. Ytterligare ett infocafé kommer att anordnas senare i vår. Håll utkik!

Studie- och yrkesvägledare
Linda Schultz