Esteter ställer ut på biblioteket

Elever i åk 2 på Estetiska programmet skickade i höstas in bidrag till tävlingen ”Tidaholmsgåvan” anordnad av kommunen. Nu ställs elevernas bidrag ut på Tidaholms stadsbibliotek.

Bidragen, allt från en vas med mönster inspirerat av Tidan till ett mönster som lyfter fram byggnader i staden, går att se i ungefär en månad framöver. Samtidigt visas bidrag från elever i grundskolans årskurs tre upp i bibliotekets foajé.

- Det har varit jättekul att se alla bidrag! Eleverna på Estetiska programmet har lämnat in fina och väl genomtänkta bidrag och det känns kul att kunna visa upp dem för fler nu när de ställs ut, säger Anna Eklund, kommunsekreterare.

Tävlingen syftade till att hitta två nya officiella gåvor från kommunen och vann gjorde en handduk och en låda fylld med lokalproducerade produkter.

Kommunikatör
Miranda Bergsten