Elever tävlar om snyggaste dukningen

På Fest och bröllopsmässan på lördag gör elever från Rudbecksgymnasiets Restaurang- och livsmedelsprogram upp om vem som gör den snyggaste festdukningen. Vem som vinner kommer att avgöras av besökarna.

På Restaurang och livsmedel tränar eleverna inte bara på att laga mat och servera. Att kunna presentera maten snyggt, både med hjälp av tjusiga uppläggningar och snygga dukningar, är en viktig del i utbildningen. Det sistnämnda, dukningen, kommer att stå i fokus när tre elever från programmet gör upp om vem som kan göra den läckraste festdukningen på helgens mässa.

- Det ska bli kul att tävla jag ser fram emot den här utmaningen, säger Erik, en av de tre deltagarna från Rudbecksgymnasiet.

För att vara med och rösta på den dukningen du gillar mest – kom till Fest och bröllopsmässan den lördag den 23:e februari på Stadsbiblioteket i Tidaholm. Mässan är öppen 14-18.

Camilla Hjelm